Kaatunut matkatoimisto Laterooms.com on tulossa takaisin

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Yhtiö on palannut toimintaansa



laulajien oikeat nimet

Hotellivaraussivusto Lateroomsin on määrä palata takaisin vain neljä kuukautta sen jälkeen, kun hän on törmännyt hallintoon - jättäen 23 000 lomaa epävarmuuteen.



Viime hetken loma -asuntomarkkinat, Snaptrip, ovat hankkineet tuotemerkin nimen Secret Escapesilta - mutta se sanoi, että 200 työpaikkaa, jotka kiristettiin osana sen romahtamista, ei pelasteta.



Sopimuksen mukaan sivuston runkoversio on käynnistetty uudelleen - Booking.com täyttää nyt kaikki vapaapäivät.

'Hankinta sopii täydellisesti ryhmän tehtävään tarjota kattavimmat viime hetken matkavaihtoehdot kaikenlaisille lomailijoille, olivatpa sitten nuoret perheet, jotka etsivät mökkiä, tai liikematkustajat, jotka tarvitsevat nopean ja laadukkaan hotellihuoneen', yhtiö sanoi.

Vuonna 2013 lanseerattu Snaptrip on markkinapaikka matkailijoille, jotka haluavat löytää viime hetken mökki-, huoneisto- ja lomatarjouksia Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja muissa Euroopan kohteissa.



Snaptripin perustaja Matt Fox sanoi: LateRooms.com-brändi tarjoaa loistavan mahdollisuuden meille täällä Rest Easy Groupissa.

Perhe leikkii rannalla

Laterooms romahti elokuussa (Kuva: Getty)



giles ja Mary House

Lue lisää

pixie geldof michael hutchence tytär
Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

'Se ei ole vain valtakunnallisesti tunnettu brändi, vaan se on synonyymi viime hetken varauksille, ja olemme erittäin innoissamme voidessamme hengittää uutta elämää sille, joka oli aikoinaan yksi Ison -Britannian matkailun suurimmista ja tärkeimmistä verkkosivustoista.

'' Lateroomien palauttaminen hyvämaineisiksi viime hetken hotellivarausalustoiksi sopii täydellisesti valikoimaamme loma-asuntomarkkinoiden, Snaptripin ja Last Minute Cottagesin, rinnalle ja antaa meille mahdollisuuden tarjota kaikkien brändiemme asiakkaille laajempaa majoitusta. ''

Varaussivusto Laterooms romahti maksukyvyttömäksi elokuussa yhdessä yorkilaisen lomayrityksen Superbreakin kanssa .

Hotellivarausalusta kaatui, kun sen emoyhtiö Malvern -konserni loppui käteisellä ennen kuin se pystyi varmistamaan myynnin.

Sen verkkotunnus ja digitaalinen omaisuus myytiin myöhemmin Secret Escapesille - joka on nyt vaihtanut teot Snaptripille.

Malvernin toimitusjohtaja Hugo Kimber sanoi sen romahtamishetkellä: ”Tämä on tuhoisa isku kaikille upeille työntekijöillemme, jotka ovat investoineet niin paljon aikaa ja vaivaa Malvernin, sen tuotemerkkien ja matkojen teknologia -alustan rakentamiseen.

'Tämä on yhtä vaikeaa kaikille toimittajillemme, kumppaneillemme ja asiakkaillemme, joihin tämä uutinen vaikuttaa. On sydäntä särkevää olla niin lähellä tavoitteemme saavuttamista, joka on integroitu, dynaaminen ja kaupallisesti menestyvä liiketoiminta, joka voisi tarjota merkittävää lisäarvoa innovatiivisilla tuotteillaan. ''

dolly parton luonnolliset hiukset

Katso Myös: