Halvimmat paikat Lontoossa hotellihuoneen varaamiseen - ja kaupunginosat veloittavat sinulta KAKSIN

Lontoo Hotellit

Horoskooppi Huomenna

Lontoo ilmasta

Hotellit Itä -Lontoossa ovat laadukkaampia ja edullisempia verrattuna kalliiseen Lontoon kaupunkiin(Kuva: Barcroft)



Ison -Britannian kallis pääkaupunki ei vain osu katolle vuokralle ja matkoille, vaan myös hotellihinnoille - suuret johtavat kaupunginosat veloittavat taivaan korkeasti turisteille kaupungin katsauksen jälkeen.



Hotellien vertailusivusto Trivago on paljastanut Ison -Britannian vilkkaan kaupungin kaupunginosat, jotka veloittavat kiristäviä hintoja nukkumaan yön yli - ja kaupungit vain 5 minuutin & apos; kaupungin ulkopuolella, mikä säästää puoleen hintaan.



Trivago analysoi hotellitietoja yhdeksästä Lontoon keskustan kaupunginosasta paljastaakseen parhaan ja edullisimman majoituspaikan, kun miljoonat kävijät ympäri maailmaa valmistautuvat käymään pääkaupungin kaduilla ostoksille ja nähtävyyksille tänä kesänä.

Keskimäärin 220 puntaa per yö, kallein kaupunginosa on melko yllättäen Lontoon kaupunki - koti Hilton Doubletree ja M kirjoittanut Montcalm Shoreditch , kun taas Westminster - Big Benin ja parlamentin koti - on vierailijoiden suosituin kaupunginosa.

greggs sikoja peitoissa

Keskimäärin 204 puntaa per yö, Westminsterissä asuu useita ylellisiä luksushotelleja - mukaan lukien Royal Horseguards , Lontoon Marriott -hotelli ja Rubenit palatsissa .



Samaan aikaan halvimmat hotellihinnat löytyvät Lontoon laitamilta - Kaukoidässä Newham (keskimäärin 99 € per yö) tai kauas länteen Hammersmith ja Fulham ( Katso 10 parasta hotellia täältä ) - alle 5 minuuttia & apos; bussimatkan päässä Chelsean sydämestä hintaan 114 puntaa per yö.

Mutta mitkä hotellit arvostavat parhaiten?

Parhaimmiksi arvioidut hotellit löytyvät Lontoon Citystä, joiden keskiarvo on 86,24 trivago Rating Index .



Seuraavaksi on Southwarkin kaupunginosa, jonka keskiarvo on 82,58.

Samaan aikaan halvimmat hotellit löytyvät Westminsteristä (keskimäärin 75,21) ja Hammersmith ja Fulhamista (73,18). Yleensä Lontoon itäosissa sijaitsevilla kaupunginosilla on keskimääräinen hotelliluokitus parempi kuin länsi -Lontoon kaupunginosilla.

Trivago Communications UK & Ireland -päällikkö Denise Bartlett sanoo: '' Voi olla pelottavaa päättää, missä yöpyä Lontoon suurissa ja segmentoiduissa kaupungeissa, mutta hajottamalla kaupungin osiin, löysimme selkeästi erot jokaisen naapuruston välillä.

”Sijainti on keskeinen tekijä, sillä kalleimmat kaupunginosat sijaitsevat keskustassa, länsi- ja eteläosissa ja halvemmat kaupunginosat pohjoisessa, idässä ja laitamilla.

'' Keskimääräisissä hotelliluokituksissa on myös selviä eroja, ja Itä -Lontoon kaupunginosissa on korkeammat hotelliluokitukset kuin Länsi -Lontoossa.

Joten mikä on halvin yöpymispaikka?

Jos vierailet Lontoossa tänä vuonna ja arvostat matkan arvoa, paras paikka varata majoitus on Kaukoidässä, aivan kaupungin ulkopuolella, missä hotellit ovat keskimäärin noin 99 € per yö ja laatuarvostelut niiden korkein.

Voit tarkastella parhaat Lontoon hotellit täällä .

Vaihtoehtoisesti voit suunnata kauas länteen Hammersmith ja Fulham - joka on myös alle 10 minuuttia & apos; bussimatkan päässä Chelsean sydämestä hintaan 114 puntaa per yö.

Lue lisää: 10 parasta halpaa hotellia Lontoossa

Lue lisää

Kuinka säästää Lontoon matkakustannuksissa
Halvat matkaliput Virgin Trains hakata Vinkkejä varaamiseen Network Railcardin tosiasiat

11 menosalaisuutta löytää halpa hotelli Lontoosta

1. Käytä vertailusivustoja

(Kuva: i-escape.com)

Ennen kuin kirjaudut katkoviivalle, varmista, että olet pussannut halvin mahdollinen hinta oleskelusi aikana.

Verkkosivustot kuten TravelSupermarket ja Trivago ovat asiantuntijoita tässä ja selaavat satoja verkkosivustoja ja miljoonia tarjouksia kerätäkseen parhaat hinnat määränpääsi ja tapahtumapaikkasi perusteella.

Muista kuitenkin aina vertailla vertailusivustoja, koska jotkut eivät välttämättä kata tiettyjä ketjuja tai tuotemerkkejä.

2. Harkitse erittäin salaista hotellia

Monet neljän ja viiden tähden hotellit haluavat pysyä nimettöminä, kun he tarjoavat alennuksia ja suorittavat salaisia ​​tarjouksia salaperäisistä hotellihuoneistaan, mikä tarkoittaa, että saat suuren hinnan, mutta et tiedä missä aiot yöpyä ennen iltaa sinä saavut.

Lastminute.com on kuuluisa tästä heidän kanssaan & huippusalaiset hotellit & apos; varausjärjestelmä .

LateRooms.com on myös salainen järjestelmä, kirjoita 'salainen hotelli' sivustoonsa ja se tuo esiin määränpään hotelleja.

Lue lisää

Etsi matkatarjous
Risteilytarjoukset Kävelykelpoiset kaupungit Hiihtolomat Kaupunkiloman tarjoukset

3. Testaa uusia hotelleja ilmaiseksi

(Kuva: Getty)

reese witherspoon ryan philippe

Jos pelaat mielellään marsua, uudet hotellit odottavat aina asiakkaita - kuten sinäkin - testaamaan ja antamaan palautetta huoneistaan.

Verkkosivustot kuten Hotelliuutisten lähde ilmoittaa uudet paikat ja voit soittaa ja kysyä alennuksesta tai mahdollisesti ilmaisesta oleskelusta.

4. Liity kanta -asiakaspisteisiin

Hilton Honors ja Marriott Rewards tarjota kanta -asiakasohjelmia - ja jos matkustat paljon, etenkin työn kanssa, kannattaa ehdottomasti rekisteröityä.

Pisteet ja kanta -asiakasohjelmat tarjoavat ilmaisia ​​huoneita (kun olet kerännyt tarpeeksi), erikoistarjouksia (kuten ilmaisen aamiaisen) ja alennuksia tiettyinä aikoina vuodesta, kuten syntymäpäivänäsi.

5. Harkitse uudistetun yliopistohuoneen vuokraamista

Viime vuosina yliopistoissa on ollut piikkejä julkisesti vuokraamassa huoneita määräajoin, ja huoneet alkavat noin 37 punnan yöstä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopassa.

Vuokra -sivusto Yliopistohuoneet uudistaa hallit ja makuuhuoneet ympäri maata muuttamalla ne boksilaisista opiskelija -asunnoista värikkäiksi, tilaviksi huoneiksi ja studioiksi, joita yleisö voi vuokrata keskeisten loma -aikoina, kuten pääsiäisenä ja koko kesän.

Huoneet Lontoon keskustassa alkavat 37,50 puntaa per yö. Voit jopa yöpyä Christ Churchissa Oxfordissa ja syödä Tylypahkan Grand Hallissa alkaen £ 50 per yö.

Lue lisää

Loma -ajan varauksen salaisuudet
TripAdvisor hakata Beat rip-off lentokenttäkuljetukset Paras aika varata Etsi halvat lennot

6. Varhainen lintu saa maton kiinni

Oletko menossa konserttiin, festivaaliin, konferenssiin tai suosittuun tapahtumaan? Varaa etukäteen. Se on perustaloustiedettä - mitä suurempi kysyntä, sitä korkeampi hinta.

Joten jos olet menossa jonnekin, kaikki muutkin ovat matkalla, on parempi päästä sinne aikaisin, jos haluat parhaan tarjouksen. Vältät myös suosikkihotellisi pelätyn ilmoituksen 'Ei saatavuus'.

7. Siirry älypuhelimeesi

(Kuva: Getty)

Ole teknisesti perehtynyt varaukseen.

LateRooms.com sisältää vain sovellustarjouksia ja käyttäjät voivat saada 10–40% alennusta viime hetken lomista.

Tripadvisor on myös kätevä & edullinen hotellien etsin & apos; 25 parhaiten hinnoiteltua huonetta valitsemassasi kohteessa. Katso Tripadvsiorin käyttöoppaasta lisää.

8. Nouse bussiin

(Kuva: PA)

aidan martin x factor 2007

Onnellisten matkustajien tulisi aina harkita naapurikaupunkien hotelleja valitsemaansa paikkaan, jos suuri tapahtuma tarkoittaa, että huoneet ovat niukat (tai pelottavan kalliit).

9. Harkitse hostellia

Reppumatkaajat tietävät aivan liian hyvin, kuinka paljon hostelli voi säästää matkoillasi - voit saada huoneen noin 20 puntaa per yö.

Haittapuoli on, että joudut ehkä jakamaan vieraiden kanssa - joten pidä tavarat lähellä (vältä matkustamasta liian arvokkaiden asioiden kanssa) ja ole sosiaalinen - tuntemalla huoneesi säästät omaisuuden stressissä.

Kuinka löytää hostelli: Matkatoimistot kuten Hostel World ja Hostellin varaajat ovat hyvä ja turvallinen paikka aloittaa.

10. Lontoon huoneet alkaen 30 puntaa per yö Premier Innissä

Jos etsit halpaa oleskelua Lontoossa, Premier Inn on äskettäin avannut 10 uutta Lontoon hotellia, ja hinnat alkavat 30 puntaa per yö.

Katso alla olevat suosikkimme:

Lisää yöpymisiä pääkaupungissa löydät halvan Lontoo -hotellimme oppaasta.

Lue lisää

Ideoita Britannian lomalle
Edulliset brittiläiset kohteet Ison -Britannian parhaat lomapuistot Ison -Britannian parhaat hiekkarannat Parhaat kävelykohteet kävelylle

11. 29 £ Travelodge -huoneet

Travelodge järjestää säännöllisesti suuria hotellihuoneita - puoleen hintaan (29 puntaa) myydään noin neljä kertaa vuodessa - enimmäkseen sesongin aikana - ja ilmainen oleskelu tammikuussa voittaa uudenvuoden blues.

Tällä viikolla hotelliketju on pudottanut 1,5 miljoonaa huonetta valtakunnallisesti 35 puntaan tai alle, kun varaat majoituksesi ennen 31. joulukuuta 2016.

Varaa 29 euron huone osoitteesta: www.travelodge.co.uk .

Katso Myös: