UFC-tähti Charles Oliveira ilmoittaa olevansa Jake Paulin 'suuri fani'.

HYVÄ

Horoskooppi Huomenna

Entinen UFC-mestari Charles Oliveira on lähettänyt tekstiviestin osoitteeseen Jake Paul Valmentaja julistaa olevansa YouTube-tähden 'suuri fani'.



Oliveira, jolta poistettiin UFC-kevytsarjan mestaruus toukokuussa, vaihtoi hiljattain tekstiviestejä Paulin valmentajan BJ Floresin kanssa. On epäselvää, koska osa viestistä katkesi, mutta Flores lähetti Oliveiralle viestin UFC:n raskaansarjan mestarista. Francis Ngannou ja paras haastaja Blagoy Ivanov.



rouva Brownin poikien perhe

Entinen risteilysarjan maailmanmestaruushaastaja lisäsi sitten: 'Paljon kunnioitusta sille, mitä olet tehnyt ja mitä olet saavuttanut. Tuemme sinua Charles.' Oliveira vastasi sitten hänelle: 'Kiitos rakkaudesta, jota olen suuri fani Jake Paul kiitos rakkaudesta, siunatkoon sinua', Flores kirjoittaa takaisin: 'Olemme vasta aloittamassa. Arvosta rakkautta/kunnioitusta' nyrkkihymiöllä.



Mitä mieltä olet Charles Oliveirasta, joka tukee Jake Paulia? Kerro meille kommenttiosio alla

charley hull ozzie smith split

Paul on jakanut kamppailuurheilumaailman huomion sen jälkeen, kun hän jätti YouTube-maineensa harjoittaakseen nyrkkeilyä kokopäiväisesti. 'The Problem Child' on osunut moniin UFC-taistelijoihin haastamalla Dana Whiten nostamaan vähimmäislompakko 50 000 dollariin ja takaamaan taistelijoiden pitkäaikaisen terveydenhuollon.

Raskaansarjan mestari Ngannou on julkisesti tukenut Paulin haastetta muiden UFC-taistelijoiden, kuten Robert Whittaker ja Anthony Smith tukemassa 25-vuotiasta. Oliveira on viimeisin taistelija, joka on osoittanut tukensa Paulille, jonka piti esiintyä kuudennen kerran viime viikonloppuna, mutta hänen taistelunsa Hasim Rahman Jr:n kanssa peruttiin vain muutama päivä ennen tapahtumaa.



 Charles Oliveira on osoittanut tukensa Jake Paulille
Charles Oliveira on osoittanut tukensa Jake Paulille ( Kuva: Zuffa LLC)

Oliveira pyrkii voittamaan vyön takaisin Khabib Nurmagomedovin puolustajaa Islam Makhachevia vastaan ​​UFC 280:ssa 22. lokakuuta, brasilialaisen varoittaessa äskettäin Makhachevin joukkuetta. 'On yksi asia, joka minun täytyy kertoa sinulle. Haluan kertoa sinulle. He ovat ylimielisiä, ja se tappaa heidät. Heidän esimiehensä ja entisten taistelijoiden ylimielisyys tappaa heidät. Kukaan ei koskaan lyö minua kovemmin kuin elämä on jo lyönyt minua', hän kertoi MMA tänään .

alex oxlade chamberlain perrie edwards

'Olen kaveri, joka selvisi sydäntä räjäyttävästä sairaudesta. Luissani on reuma, josta jopa lääkäri sanoi, etten koskaan taistele enää. Tulen kotiisi, ystäväni, taistelemaan sinua vastaan. Tehdäkseni historiaa ja säilyttääkseni minun UFC:n kevyensarjan mestariksi. Puhut paljon paskaa. Olen aina kunnioittanut teitä kaikkia, mutta sinun on parasta kiinnittää huomiota, joten älä itke sitä myöhemmin. Siinä kaikki, mitä minulla on sanottavana. ”



Katso Myös: